Disclaimer

Voor alle duidelijkheid wijst Tuinafzettingsbedrijf Uilenberg (Kat en Tuin) ten aanzien van de website www.katentuin.nl je op het volgende:

Eigendom van Kat en Tuin

De website, de Kat en Tuin nieuwsbrief en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van Tuinafzettingsbedrijf Uilenberg. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Tuinafzettingsbedrijf Uilenberg. Deze toestemming is niet nodig voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

Informatie en prijzen

De op deze website en in de nieuwsbrief getoonde informatie wordt door Tuinafzettingsbedrijf Uilenberg met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is.

De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Tuinafzettingsbedrijf Uilenberg behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

De aanbiedingen zijn geldig tijdens de vermelde looptijd en op=op. De vermelde prijzen zijn adviesverkoopprijzen.

Kwetsbaarheden melden

Ondanks dat we erg veel aandacht schenken aan de beveiliging van onze website kan het zijn dat u onvolkomenheden en kwetsbaarheden ontdekt. Wij willen u vriendelijk vragen die z.s.m. te melden via ons contactformulier of door een e-mail te sturen naar info@katentuin.nl.

Hyperlinks

Bepaalde (hyper)links in deze site leiden naar websites buiten het domein van Kat en Tuin, welke geen eigendom zijn van Kat en Tuin, maar zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van Kat en Tuin. Hoewel Tuinafzettingsbedrijf Uilenberg uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten of diensten die daarop worden aangeboden.