Transport & verzending

 

Wij accepteren momenteel via onze webshop alleen bestellingen van klanten uit Nederland, Belgie en Duitsland. Wilt u bestellen als klant uit een ander land, neem dan contact met ons op: info@katentuin.nl.

Wij bezorgen via PostNL , DPD of DHL, afhankelijk van de grootte en het gewicht van het pakket in Nederland, Belgie en Duitsland. Neem contact met ons op als u uw bestelling nar een ander land wilt laten bezorgen.

Bestellingen worden z.s.m. behandeld en indien mogelijk dezelfde dag of de dag erna verstuurd.
U krijgt hiervan via de e-mail bericht (incl. track & trace code).

Artikelen die op voorraad zijn worden binnen 1-2 werkdagen verzonden en worden in de regel binnen 2-3 werkdagen bij u thuisbezorgd. Wij zijn afhankelijk van onze koerier, wij kunnen geen garantie geven op de levering op een specifieke dag.

Bij bestellingen onder de € 59,- inclusief BTW betaal je verzendkosten bij levering in Nederland, Belgie en Duitsland. De hoogte van de verzendkosten is afhankelijk van het land waar de bestelling word afgeleverd. Bestellingen in deze landen boven de € 59,- worden gratis verzonden. Plaats je een bestelling vanuit een ander land? In dat geval worden de werkelijke verzendkosten berekend en in rekening gebracht.